MKD | македонски денарEUR | ЕвроGBP | БританскаUSD | САД долар
МакедонскиМакедонскиEnglishEnglish
Најави се | Регистрирај се
предмети0
најава за клиенти Сподели преку E-mail и лозинка на Вашата регистрација. Ја заборавивте вашата лозинка?

категории

Најпосетувани

WELLPRO® WALKING STICK виткање трска со фенер

2488.99ден 1858.78ден Кол
бренд: Wellpro
код на производот: WPWS
тежина: 0.900kg

Традиционните бастуни поникога се неудобни или не ги чувствуваат достатно стабилни.
Стапката за одење на Велпро може да ви помогне да го замислите идеален спротивник, а да ви помогне да поставите по-избравени и да ви помогне да имате чувство за сигурност во вашето време.

Едно од преднапредностите му е, да се намали напрегањето на вурху китката и раменете, и кршете, како подгрупа на правилото на стоката.

За разлика од обичните бастуни со Wellpro Walking Stick вурвите изправени, а не пристигнати.

Wellpro Walking Stick може да се регулира спротивно на високото ниво.

Гувкавата, но тврда гумена основа може да ви помогне и да се чувствувате во безопасност на визички повластици. Ако имате можност за 360⁰, ако сакате да се прилагодите на вашиот систем за осигурување и осигурување на договорот, по какато и дополнение за да добиете можност.

Wellpro Walking Stick има и страхотна приемка фенерче, со кое ќе ви се појави во тмното. Така имате дополнение на најголемата возможност, кога сте сте на почетокот од ногата.

слични производи