MKD | македонски денарEUR | ЕвроGBP | БританскаUSD | САД долар
МакедонскиМакедонскиEnglishEnglish
Најави се | Регистрирај се
предмети0
најава за клиенти Сподели преку E-mail и лозинка на Вашата регистрација. Ја заборавивте вашата лозинка?

категории

Најпосетувани

Автоматска настроената - KC08

1269.00ден Кол
бренд: One Touch™
код на производот: KC08
тежина: 0.246kg

Со One Touch ™ Can Opener - Автоматска настроената веќе ќе можете да отворате конзерви само со притискање на едно копче, нема да има потреба да користите сила или да дупчат конзервирана си. Овој револуционерен производ е погоден за луѓе со слаби, артритични раце, така и за луѓе кои само сакаат да направат отворањето на конзервирана едно пријатно поминување.

Апаратот работи со 2 АА алкални или презареждаеми батерии.

• Првата во Света Автоматска настроената
• Се отвора конзерва само со притискање на едно копче
• Без употреба на сила и дупчење на конзервирање
• Се отвора тркалезни конзервирана од речиси сите димензии (USA CMI стандард)
• Се отвора конзервата, како ја режи обиколуваше ја и запира автоматски по завршувањето на работа
• Убав и едноставен дизајн кој одговара на секоја кујна
• Лесно подигнување на капакот на конзервата преку прикачен магнет за уредот
• Не остава остри рабови
• Погодна за луѓе со слаби или артритични раце
• Работи со АА алкални или презареждаеми батерии
• Патентирана технологија

 

• Погодна за луѓе со слаби или артритични раце

• Работи со АА алкални или презареждаеми батерии

• Патентирана технологија

слични производи