MKD | македонски денарEUR | ЕвроGBP | БританскаUSD | САД долар
МакедонскиМакедонскиEnglishEnglish
Најави се | Регистрирај се
предмети0
најава за клиенти Сподели преку E-mail и лозинка на Вашата регистрација. Ја заборавивте вашата лозинка?

категории

Најпосетувани

Автоматска настроената тегли - KC12

1569.99ден
бренд: One Touch™
код на производот: KC12
тежина: 0.470kg

Благодарение на One Touch ™ Jar Opener - Автоматска настроената тегли наскоро лесно и ефикасно ќе отворате тегли со притискање на само едно копче. Овој производ може да отвори дури и најпознатите цврсто стегнати тегли, лесно и ефикасно. Идеален е за луѓе со болки во рацете, артритис, треперливи или слаби раце. Нема потреба да се мачите да ги ротира, удирање или покренува капакот кога имате One Touch ™ Jar Opener - Автоматска настроената тегли.

Апаратот работи со 2 АА алкални или презареждаеми батерии.

• Отворање на тегли само со притискање на едно копче

• Без ротација, удирање или кревање на капакот на садот

• Доволно мал да се вклопи во кујната фиока

• Доволно моќен да отвори нови фабрички затворени тегли

• Се отвора капаци со димензии од 30mm до 88mm

• Не постои премногу мал тегла за овој апарат

• Работи со АА алкални или презареждаеми батерии

• Патентирана технологија

слични производи