MKD | македонски денарEUR | ЕвроGBP | БританскаUSD | САД долар
МакедонскиМакедонскиEnglishEnglish
Најави се | Регистрирај се
предмети0
најава за клиенти Сподели преку E-mail и лозинка на Вашата регистрација. Ја заборавивте вашата лозинка?

категории

Најпосетувани

безбедност

политика на приватност

 
1. лични информации внесени на ТВ МАРКЕТ е строго заштитени согласно со одредбите од Законот за заштита на личните податоци.

2. ТВ МАРКЕТ бара само информации кои се неопходни за исполнување на вашата нарачка.

3. ТВ МАРКЕТ гарантира дека добиените податоци се соодветно заштитени, пристап до овие информации е ограничен на луѓето во врска со извршувањето на вашата нарачка.

4. ТВ МАРКЕТ нема право да се обезбедат овие информации на трети лица не се поврзани со вашиот испорака, без ваша изречна согласност, освен ако не се бара со закон.

5. Лични податоци се информациите дека служи како вашиот проект кога ќе ги нарачате производи, односно назив, адреса, телефон. ТВ ЖМАРКЕТ  не се собираме лични информации од вас, освен ако не кога нарачување на производи.
Заштита на личните податоци на нашите корисници е важен грижа за нашата компанија.