MKD | македонски денарEUR | ЕвроGBP | БританскаUSD | САД долар
МакедонскиМакедонскиEnglishEnglish
Најави се | Регистрирај се
предмети0
најава за клиенти Сподели преку E-mail и лозинка на Вашата регистрација. Ја заборавивте вашата лозинка?

категории

Најпосетувани

Mighty Bamboo Towels - Супер абсорбиращи кухненски кърпи од бамбуковиќ влакна за многократна мрежа

846.99ден Кол
код на производот: MB01
тежина: 0.500kg
  • Изработени од естествени бамбуковиќ влажен лим
  • Ултра абсорбиращи задник на 10 дополнувања со течност од хартија
  • Супер безбедностъжливи, 1 к изрпа издържа тегол до 10 кг, дори, кога е е мокра!
  • Антибактериални, забраните за неприметната миризма и микроби по обиконовените керпи
  • Спестявате пари, използвайте Завршни информации до 80 дена. Това е 3200 користена за опаковка!
  • Екологични, спестява купуването на планини од кухненска хартија
  • По-твърди от хартија, няма да се разпадне при силно търкане

СУПЕР-АБСОРБИРАЩИ КУХЕНСКИ КЪРПИ ОТ БАМБУК ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА
Mighty Bamboo кърпите са следващо поколение кухненски кррпи, благодарение на страто завинаги ще забори за кујна на хартија! Може да се откупи од природносъобразни бамбуковиќ, да може да користи извори и да биоразградими. Моќни бамбусови пешкири можат да се грижат за убавината, да ја пробате бојата и да ги одржувате во борбата и да разговарате со тестовите, да ја кревате и да ги разгледувате.

Бамбукът е естествено антибактериален, како и кертрит няма да се пријавиш на костум мръсотия, като обиконовените гъби и кърпи следниве, сакај микроби, дај те скибират и разпространтс по праърхоно ви. Това никога не е проблем с Семоќниот бамбус клетки. Семоќен Бамбус може да понуди супермаркети и супер-силни, може да даде абсорбират на огромни количества течност преку едно движење и да даде ексцесивт, за да може да се рашири. Най-хубајде е, че мов да се с пу рит во пе ра ран ски, како на чев ни ци кар та та може да се из разат, из да се и на ИЗПОЛЗВА ПРОТИВ ДО 80 ПЕТИ! Само си предложете огромно брокерче хартија кухненски ролки, презирај бетоте минали, ММЕСТО само еднакво ролка од моќниот бамбус кертрит!

НАПРАВЕНИ ОТ НАТУРАЛНИ БАМБУКОВИ ФИБРИ
Кога ќе стасате, ќе прашате за абсорберџија на влакната, не можете да ги зголемите своите производи на бамбука. Всяко влакно има уникатен елиптичен профил, скриващ по-голяма повлекување и позволаяващ течности да плати во ткаканта по-лесно и во много по-можно обеми. Това означава, че мощните бамбуковиќ кърпи ще поет до 10 пъти повече течнпст, отколко обиконовената кухненска хартија. Формата на бамбуковите влакна, како што може правилно да се исправи по службена должина од хартијата, да може да се најде на власт и да се здрави, образуваше како да се ослободи, да се ослободи од земјата, да може да го добие тоа. до почти суха и да бъде използвана отново и отново!

СПЕСТЕТЕ ПАРИ, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ВСЯКА КЪРПА ДО 80 ПЪТИ!
Кога ќе се смее сума, която хархите за кухненска хартија за една година, ќе се врати во основни разговори. Яя я Силни крпи од бамбус могат да се перат и да се изложат Извештаи до 80 птици! Това е 3200 користена за опаковка !! Само единствен лист може да се извади од седмици, дорирање, кога ќе биде иначе бихте, пробајќи го својот сопствен път през.

НЕ САМО ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РАЗЛЯТИ ТЕЧНОСТИ И ПЕТНА
Поради есенцијално метекстура на бамбуковни држачи, силен бамбус пешкири могат да се експлозираат за разгледување на видливи производи за дома, виртуелни производи и полиразии на леќи, да креирате чевли, да ги користите или да го користите. и по-късно да използвате като салфетка!

Боја Бело
Капацитет 20 листови по ролна. Секоја моќна крпа од бамбус може да се пере до 80 пати.
Нега за чистење Машина за миење до 30 ° C или помалку на амбиент за деликатни производи. Не белење. Не пеглајте. Не се суши, не користете омекнувач на ткаенина.
Димензии Пакет: 16,5х8х29см Единица: 8х8х29см
Материјали Бамбус влакна
Пак содржи 2 х 20 перфорирани ролни со листови
Тегови Бруто: 380g Нето: 360g