MKD | македонски денарEUR | ЕвроGBP | БританскаUSD | САД долар
МакедонскиМакедонскиEnglishEnglish
Најави се | Регистрирај се
предмети0
најава за клиенти Сподели преку E-mail и лозинка на Вашата регистрација. Ја заборавивте вашата лозинка?

категории

Најпосетувани

8-in-1 Multi Torch: фенерче и мултифункционален инструмент

941.99ден Кол
бренд: 8-in-1 Multi Torch
тежина: 0.250kg
  • Фенер с широк и тесен лъч
  • Безопасен нож
  • Аварийно чукче за стъкло
  • Избор между е достапен инструмент, скрити во дръжката на фенерција
  • Носете го в джоба си
  • Дръжте го в колата си

Представяме ви 8-в-1 Мулти факел фенерче и инструмент, ко можетето можете да вземете навсякъде.

Кога ќе се погледне во Тъмно, аварирали и копирај си или можеш да се најдеш со тешки проблеми, да најдеш од поправка - сега, Мулти-факел од 8 во 1: фенерче и мултифункционален инструмент можеш да го најдеш.

Мулти-факел 8-1-1 има ЛЕР фенерче, което е осветлено и виртуелно може да се најде во тројка и може да се најде на широк простор за да се најде на голфите за гледање или да се посака да работи. Ако имате привлечни места за примигва света светлина, за да сигнализирате за место за вежбање во тъмно, кога ќе можете да вежбате во тъмно или ако сте го натерале да го прочитате скелетот, дали можете да го користите вашиот избор.

В дръжода има 7 полето инструмент, вклю реално ножици, галечен келюч, отварачка за бутилки, отвертка и остр нож. За да може да има многу убави чудовишта за да се постави, да се избави и да избере, безопасно во дрво на фестивалот, и безопасен нож за аваризирање, да ужива во живо, тел, ленти и да се најде на улица.

Мулти-факел 8 во 1 е перфектният преносим инструмент. Независимо може да се претстави со рез носта, да го стори тоа или да ве однесе или да ве снајде, да го поседувате, да уживате во животната средина, 8-во-1 Мулти факел да ви помогнеме и да употребувате безопасност, винаги и да вежбате.