MKD | македонски денарEUR | ЕвроGBP | БританскаUSD | САД долар
МакедонскиМакедонскиEnglishEnglish
Најави се | Регистрирај се
предмети0
најава за клиенти Сподели преку E-mail и лозинка на Вашата регистрација. Ја заборавивте вашата лозинка?

категории

Најпосетувани

Drain Jet: воздушен рачен клип за отворање на канали и сифони

1884.99ден
бренд: DrainJet
тежина: 0.500kg

- Исчистува затнат мијалници, бањи, тоалети или тушеви
- Ги олеснува дури и најтешките блокади
- Рачно активирано, пумпно дејство
- До 30psi притисок
- 3 адаптери, се вклопуваат во повеќето отвори и тоалети
- Резервирајте ги кревките цевки
- Заштедете време и пари на скапи хонорари што повикуваат такси

ПРИРАЧНИК ПИСТОН ЗА ЕВИС ЗА ОТВОРАЕ НА КАНЕЛИ И СИФОНИ
Drain Jet е клипот со висок притисок, дизајниран за брзо и безбедно чистење на блокираната канализација без потреба од тешки хемикалии или на штета на електрични уреди со голем притисок што можат да ги оштетат вашите цевки и канализации. Без разлика дали станува збор за блокиран мијалник, бања, тоалет или туш, дренирниот авион е ефикасен во рушење на повеќето блокади за домаќинства како што се сапун, коса, отпадоци од тоалетот и многу повеќе. Трите специјално дизајнирани адаптери ќе одговараат на повеќето отвори и наведнувачи на тоалетот, и бидејќи го контролирате притисокот на воздухот, можете да примените доволно за да го отстраните блокадата, но не доволно за да ги оштетите пломбите и врските на цевките.

3 СОДРИНИ ПОВЕЕ ПОВЕЕ СИФОНИ И ВАИНИ
Специјално дизајнираните адаптери создаваат печат околу каналот. Едноставно поврзете го соодветниот адаптер, надујте го дренажниот млаз на посакуваниот притисок и поставете ја млазницата на блокираниот сифон, цевка или В-вклучете го тоалетот. Притискањето на активирањето го притиска воздухот во канализацијата, елиминирајќи го затнувањето.

СОСТОЈБА НА Флексибилните цевки
Вашите отпадни цевки не се дизајнирани да апсорбираат многу притисок, за разлика од вода или гасни цевки, така што премногу притисок може да ги скрши заптивките на приклучоците на цевките, што доведува до протекување и дури и повеќе проблеми. Лапчињата и индустриските авиони фрлачи можат да бидат премногу моќни за вашите цевки, но традиционалните клипови честопати се неефикасни, бидејќи секое „притискање“ е проследено со исто толку „влечење“. Бидејќи со дренирање авион рачно го пумпате притисокот, можете да примените само точна количина на притисок на воздухот што е потребен во една насока за да ја исчистите пречките и да ги заштитите цевките.

Заштедете време и пари на скап водовод
Блокираниот канал, особено тоалетот, може да биде вознемирувачки и скап проблем. Вие не сакате да чекате цел ден и да платите странец за да дојде во вашиот дом за огромна такса за итни повици за да се справи со едноставна блокирана цевка. Со дренажен авион во вашиот плакар, можете да го решите овој проблем за неколку минути. Без хемикалии, без скапи такси и чекање.

Бои Зелена и црна боја
Димензии Кутија: 25,5 x 10 x 24,5 см Единица: 26 x 25 x 7,5 см
Материјали ABS & PVC пластика
Пак содржи Исцедете млаз, мал адаптер, голем адаптер, адаптер за тоалети и упатство за употреба
Тегови Бруто: 720g Нето: 580g
Предупредување

Се чува вон дофат на деца. Овој производ не е играчка. Прочитајте ги упатствата пред првата употреба и задржете се за идна референца. Секогаш проверувајте го вашиот систем за одводнување за какви било оштетувања или протекување пред да го користите Влезот за одвод. Осигурете се да формирате добар заптивка околу отворот пред да го ослободите притисокот. Секогаш осигурајте се дека ја држите единицата со две раце кога работите. НЕ наводнувајте го дренираниот млаз во вода. НЕ користете го овој производ со какви било хемикалии. Може да се појави трескање, при носењето на производот секогаш носете ракавици и заштитни очила. (НЕ ОБЕЗБЕДУВА) НЕ прекумерно притискајте на уредот. НЕ пумпајте ја единицата повеќе од 20 пати. Осигурете се дека ги чистите единицата и адаптерите по секоја употреба. Престанете да го користите веднаш ако производот е оштетен. Обидот да се користи производот за која било друга цел, освен она за што е наменето, е многу опасно. Овој производ работи со употреба на компримиран воздух под притисок. Никогаш не насочувајте го дренираниот авион на луѓе или животни. Секогаш користете соодветна глава според одводот што се обидувате да го отклучите, како што е препорачано во приложените упатства.